INFO@ALMARSKROG.SE

054-53 47 32

ALMARS GÅRD 433

655 91 KARLSTAD

OM OSS

VI PÅ GÅRDEN SOM DRIVER ALMARS KROG OCH SKAFFERIET GÖR ALLT FÖR ATT VÅRA GÄSTER SKA FÅ EN UPPLEVELSE UTÖVER DET VANLIGA. OAVSETT OM DET ÄR EN FANTASTISK AVSMAKNINGSMENY ACKOMPANJERAT MED ETT VÄLBALANSERAT DRYCKESPAKET FRÅN KROGEN, ETT OFÖRGLÖMLIGT BRÖLLOP MED DIN BÄTTRE HÄLFT, EN VÄLPLANERAD KURS ELLER EN STOR MAGISK GLASSKREATION FRÅN SKAFFERIETS GLASSDISK.

VI FINNS HÄR FÖR ATT GE ER NÅGOT ATT MINNAS OCH BERÄTTA VIDARE.

NEDAN PRESENTERAR VI OSS LITE SJÄLVA.

CHRISTOFFER SCHYMAN

MED ETT STORT MATINTRESSE REDAN SOM BARN HAR CHRISTOFFER ARBETAT SIG UPPÅT. HAN BÖRJADE SOM KÖKSCHEF PÅ ALMARS KROG NÄR DEN VAR I ANNAN REGI OCH TOG DÄR EFTER ÖVER VERKSAMHETEN MED ROBIN. DÄR FICK HAN UTÖVA SIN KREATIVITET INOM KÖKET OCH DREV DET SNABBT UPP TILL EN MYCKET VÄL RENOMMERAD RESTAURANG.

INTE BARA DRIVER HAN RESTAURANG HAN ÄR ÄVEN KOKBOKSFÖRFATTARE, MATSTYLIST, KNIVSLIPARE OCH RESTAURANGENS DRYCKESANSVARIGE.

FINNS DET KUNSKAP ATT HÄMTA SÅ VILL HAN MER ÄN GÄRNA LÄRA SIG DET FÖR ATT UTVECKLAS VIDARE.

UTMANINGAR ÄR DET HAN GILLAR MEST.

 

Christoffer
Robin

ROBIN SUNDHOLM

MED ETT GEDIGET MATINTRESSE SOM KOM SENARE I LIVET BESLUTADE SIG ROBIN FÖR ATT STUDERA SOM GASTRONOMISK KOCK PÅ DET BERÖMDA GRYTHYTTAN.  EFTER UTBILDNINGEN JOBBADE HAN PÅ OLIKA RESTAURANGER INNAN HAN HITTADE RÄTT SOM SOUS CHEF PÅ ALMARS KROG.

ROBIN OCH CHRISTOFFER TOG ÖVER VERKSAMHETEN TILLSAMMANS FÖR ATT SKAPA ETT STÄLLE DÄR DE SJÄLV SKULLE BLI IMPONERADE AV ATT VARA GÄSTER.

MED EN OTROLIG KUNSKAP INOM DET PRAKTISKA SÅVÄL SOM DET TEORETISKA INOM MATLAGNING SÅ PRÄGLAR HAN VARENDA TALLRIK SOM LÄMNAR KÖKET FÖR ATT SKAPA EN SMAKUPPLEVELSE UTÖVER DET VANLIGA.

CAROLINA HERMANSSON

OM MAN TÄNKER PÅ NÅGON SOM HAR TUMMEN MITT I HANDEN SÅ ÄR CAROLINA DEN SISTA MAN TÄNKER PÅ. MED ETT SINNE FÖR KREATIVITET SER HON DET VACKRA I ALLT.

MED EN HISTORIA INOM RESTAURANGBRANCHEN JOBBADE HON SOM SÄLJARE TILL ALMARS KROG INNAN HON VALDE ATT LÄGGA SITT HEADSET PÅ HYLLAN OCH ANSLUTA SIG TILL VERKSAMHETEN PÅ GÅRDEN ISTÄLLET. CAROLINA HAR MED SINA EGNA HÄNDER SNICKRAT, MÅLAT OCH SATT SIN EGEN PRÄGEL PÅ SKAFFERIET, ETT MAGISKT TILLSKOTT INTILL RESTAURANGEN.

DÄR MAN KAN FIKA, ANVÄNDA SIN KREATIVA FÖRMÅGA ELLER HELT ENKELT BARA KOPPLA AV.

 

 

Lina

Info@almarskrog.se

054-53 47 32

Almars Gård 433

655 91 Karlstad