Gästkommentarer

Efter att vi genomfört vår enkla vigsel, i strålande solsken på gräsmattan vid Almars Gård, satte vi oss till bords för att inta vår bröllopslunch på Almars Krog. Menyn fick vi själva vara med och påverka i högsta grad, med expertis från personalen på Almars Krog, och den blev just så fulländad som vi önskade. Att sedan service och presentation av både mat och dryck var superb, gjorde vår bröllopslunch till ett minne för livet, både för oss och för våra gäster! Tack alla som var inblandade! 

Linda och Stefan Nilsson, bröllopslunch 4 juli 2015

 

Tack till fantastiska servitörer & bästa kockarna. Ett sagolikt ställe med skön atmosför & härlig personal! Tack för att ni gjorde vår dag!

Teres & Carl-Fredrik, bröllopsfest 22 augusti 2015

 

Underbar atmosfär, varm och härligt välkomnande service och otroligt god mat. Spännande och genomtänkt meny med många överraskningar. Kan omöjligt glömma chokladöverraskningen till kaffet. Suverän upplevelse!

Annelie Olofsson

 

Vi hade en oförglömlig bröllopsfest på Almars Gård. Allt blev helt perfekt, från att vi kom till gården efter vigseln till att de sista gästerna åkte hem med bussen på natten. Maten och vinerna var ljuvliga, servicen helt perfekt. Almars Gård som inramning blev verkligen pricken över i:et. Tack Emma och Christoffer för att ni gjorde vår dag så speciell.

Anna & Johan
Bröllopsfest 21 februari 2015

 

Vi kunde inte haft vår bröllopsfest på ett bättre ställe. Den lantliga atmosfären, det unika loftet och inte minst den fantastiska maten gjorde att både vi och våra gäster fick ett minne för livet. Personalen, med Emma och Christoffer i spetsen, har under vår planering och vid själva festen hela tiden varit hjälpsamma och engagerade. Maten på Almar var något alldeles extra. Christoffers fantastiska rätter komponerade Emma skickligt med passande viner - fantastiskt gott!

 Lisa & Anders Eriksson

 

Edeco Tool AB tackar för en mycket trevlig kväll på Almars Krog, som gjorde vårt 30-års jubileum till ett oförglömligt minne. Maten och vinerna var mycket välsmakande och tillsammans med det trevliga och personliga bemötandet fick vi en toppenkväll!

Eva Bjergestam

 

Tack för en riktigt trevlig middag på Almars Krog. Mysigt, personligt och proffsigt. Alla rätter var super, med efterrätten som spets.

Mats Lundqvist, Next level management

 

Stort tack för all hjälp i planering av bröllopsfesten. Det blev en helt fantastisk kväll. Vi var så nöjda och har hört såååå mycket gott från våra kompisar om både maten, lokalen och servicen. Ta åt er!

Johan Ekberg

 

Tack för ert underbara engagemang, vi hade den bästa dagen i våra liv!!

Ett stort tack till hela ert team. Det är så många av våra utländska gäster som vill hälsa att ni lyckades verkligen visa en svensk sida på ett värmländsk sätt, med enorm värme!

Jessica Johansson och Simon Marsden, bröllopsfest 2 oktober 2013.  

 

Ni ordnade en helt fantastisk upplevelse för oss och vi är så nöjda och glada!
Almars Krog bjuder på en upplevelse väl i klass, eller bättre, än de restauranger med stjärnor i någon röd guide som vi besökt. Vi kommer säkert snart igen!

Kristoffer och Camilla Nåhem

 

Vi fick vara med om en fantastiskt välarrangerad och trevlig bröllopsfest med jättegod mat och dryck och perfekt service! Stort TACK från brudens farbror med familj!

Anna-Lena Fransson, bröllopsfest 20 juli 2013


Nu har vi funnit ett nytt smultronställe i Karlstad - Almars Krog. Ett varmt och hjärtligt välkomnande gjorde att vi genast trivdes i den sobra vackra miljön med massor av levande ljus på de vackra linneklädda borden. När vi sedan fick njuta av god välkomponerad mat med därtill utvalda viner så var vår förtjusning total. Vi trivdes och njöt av allt. Vi kommer tillbaka för många minnesvärda nya upplevelser och rekommenderar er krog till alla som vill få en fin krogupplevelse.

Gertrud Räntilä med väninnor


Julmenyn vi serverades 22 december var till glädje för alla sinnen!
Traditionella smaker i modern tappning, harmonisk miljö och den bästa inledningen till helgerna vi kunde få!
Värdskapet och engagemanget är enastående. Vi ser fram emot att få vara gäster hos er snart igen.

Margareta och Lennart Sjöbom med familj

 

Vi är mycket nöjda med julfesten som ni ordnade för oss på loftet! Fantastiskt trevlig personal och underbar mat. Inget onödigt överflöd utan precis lagom - lokala råvaror, allt bara enkelt och superfräscht. Till detta en oslagbar inramning med gnistrande snö och praktfull granbock därute på landet. Ni hade verkligen tänkt på allt! Inte ett klagomål har vi hört, och då var vi ändå över hundra personer på festen. Toppbetyg!

Stort tack och lycka till i fortsättningen!

Eva & Madde, CGI i Karlstad, julbord 14 december 2012.

 

Vi valde Almars Krog och deras festvåning för vår bröllopsfest och vi vill summera vår kväll med två adjektiv; perfekt och alldeles underbar! Detta har vi Almars Krog att tacka för. Med deras oslagbara festvåning, underbara mat, hjärtliga och personliga service!

Charlotta & Lars Löfgren, bröllopsfest 1 september 2012.

 

En magisk majkväll åkte ett sällskap på 170 personer till Almars Krog för konferensmiddag. Vi som arrangörer ville ge dessa besökare som kom från hela Sverige en fläkt av Värmland. Och med otroligt god mat, dryck och omsorg om oss gäster blev kvällen ett fint minne för alla som deltog.

Malin Iwarsson
Samhällsbyggnadsenheten
Länsstyrelsen i Värmland